Lae - inte bara en stad på Nya Guinea

Mer tid - 2

Publicerad 2017-06-30 16:12:00 i Musik - 70-tal,Chairmen of the Board   Give Me Just A Little More Time

Inspelad 1969 och släppt året efter - här i extended version som Veckans fredagstreat! Det här är Motown utan att vara Motown: Give Me Just A Little More Time skrevs och producerades av Holland-Dozier-Holland och musikerna tillhörde Motowns in-house band The Funk Brothers. På etiketten står det Invictus Records, det vill säga det skivbolag som Holland-Dozier-Holland startade efter de lämnade Motown.

Låten tillhör min och Kylies favoriter - se till exempel detta inlägget - och peakade på Billboard och englandslistan på samma plats; trea.

Give Me Just A Little More Time finns med i soundtracket till A Chicken Has Been Killed (Det är dock inte från den filmen som ovan klipp är hämtat, bäst att tillägga.). Hmm, spellistan till A Chicken Has Been Killed borde snart vara tillgänglig. Jaja, trevlig helg! Häpp!

Lars-Christer Andersson ny generalsekreterare i KSAK

Publicerad 2017-06-29 17:28:54 i Propulärkultur,

 


Pressrelease: KSAK tillsätter ny Generalsekreterare

 

Kista, 2017-06-29

 

Kungliga Svenska Aeroklubben, KSAK, och Motorflygförbundet, KSAK-M, har valt Lars-Christer Andersson till ny Generalsekreterare. Lars-Christer är känd för flygare i Sverige och internationellt som mannen bakom Andersson Aircraft, ett företag med mer än 35 års erfarenhet av flygplansförsäljning. Närmast kommer Lars-Christer från en tjänst på Wise Professionals AB.

 

Lars-Christer har vuxit upp med flygplan och allmänflyg och ser tjänsten som Generalsekreterare för KSAK som ett drömjobb;

 

”- Att få jobba som generalsekreterare för KSAK ser jag som mitt drömjobb! Jag ser tjänsten som en fantastisk möjlighet för att få vara med till att bidra till ett ännu bättre allmänflyg i Sverige.  Det är med stor tillförsikt och ödmjukhet jag tar mig an jobbet som Generalsekreterare för KSAK, som för mig är en intressant och långsiktig utmaning.”

 

Att delta i arbetet att föra KSAK och flygklubbarna in i framtiden, med de möjligheter och utmaningar som det innebär, är ett mycket viktigt arbete som kräver nya infallsvinklar. Lars-Christer har en gedigen erfarenhet av och ett genuint intresse för allmänflyget, och en bred erfarenhet av att jobba med andra relevanta branscher och organisationer för samarbete med myndigheter, idrotts- och kulturföreningar. Klubbverksamhet och privatflyg står inför ett förändrat samhälle där tiden är knapp och hjälpande händer svåra att finna, men som också bjuder på möjligheter att utveckla allmänflyget i nya riktningar. Miljö, utbildning och teknisk utveckling står i fokus de närmaste åren, men också medlemsrekrytering och ett starkt klubbflyg.

 

Lars-Christer tillträder sin tjänst under augusti månad. Han efterträder Rolf Björkman.

 

KSAK & Motorflygförbundet KSAK-M är riksorganisation för motorflygklubbarna i Sverige. Genom vårt agerande inom olika verksamhetsområden åstadkommer vi resultat och gör skillnad för våra medlemmar och för allmänflyget. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, andra intresseorganisationer och flygklubbar för ett levande, öppet och miljövänligt allmänflyg i Sverige. Läs mer om oss och vår verksamhet på ksak.se.

 

För frågor kring rekryteringen, kontakta styrelsens ordförande Henry Lindholm, 08-16 71 67Det här var kul! Lärde känna Lars-Christer när han tillsammans med pappa Lars-Thore sålde Piper-flygplan på Nyge i slutet av 80-talet. Grattis och lycka till LCA! Det finns massor att göra...

Om

Min profilbild

Lazerjesus

Les Aventures de lazer du Jesus

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela