Lae - inte bara en stad på Nya Guinea

Port Valeiams

Publicerad 2006-02-28 22:44:24 i Allmänt,

Port Vale

Så har under dagen inkommit rapport om att fågelflunsan har nått Oskarshamn. Ja, till och med kärnkraftverket. Lite roligare är det att Robbie Williams har "nått" sitt Port Vale FC, det vill säga har köpt majoriteten av fotbollslaget.

Jag har stora hopp att denna stilikon kan se till att detta gamla fina engelska lag återfår sin forna glans, se på bilden bara. Eftersträvansvärt.  Med Robbie vid styrelsebordet kommer säkert dessa gossar även fixa bortamatcherna, trots att de klädda såsom oskulder som ska giftas bort. Det vita Port Vale....

Det går rykten att George Michael ska starta ett racingstall och själv sätta sig bakom ratten. Han har redan tagit fram en hjälm ihop med SVEMO för ändamålet. I princip lär den se ut som en så kallad dominanshuva, men skenet lär bedra...

Currently spinning här är Chaka Khan Never Miss The Water.

Sam McCloud har tagit av sig sin Stetson

Publicerad 2006-02-28 20:05:07 i Film och TV,

Sam McCloud har tagit av sig cowboyhatten

Fel man på rätt plats, eller rätt man på fel plats? På 70-talet red light-hillbilly-sherriffen Sam McCloud på New Yorks gator i TV-deckaren som rätt och slätt hette McCloud. Just denna vinjett såg man då och då när man satt i de svenska TV-sofforna på fredagkvällarna vid halvtiotiden. Revbenspjällen var framdukade och hela familjen hade fått på sig sina stilrena lila plyschdräkter. McCloud gjorde rent hus med buset, allt medan man förbrukade hushållspapper i mängder i fåfänga försök att äta ribs på rätt och vuxet sätt. Emellanåt tittade man upp när man hörde den hesa stämman tillhörande Dennis Weaver, countrysångaren och skådisen som spelade McCloud.

Nu har Sam McCloud tagit av sig sin Stetson-hatt, sina boots och avslutat sin tjäntgöring vid 27th Precinct, dit han varit ulånad från sitt egna distrikt, Taos, New Mexico - Dennis Weaver dog häromdagen 81 år gammal i sitt hem i Colorado.

Fel man på rätt plats, eller rätt man på fel plats? Fel man på fel plats eller kanske till och med rätt man på rätt plats? I vilket fall som helst byter jag riktnummerområde under några dagar, från ett fyrsiffrigt i förmån för ett tvåsiffrigt. Kanske får man smaka lite revbensspjäll?

HeMan

Publicerad 2006-02-28 19:04:37 i Allmänt,

Vem är han?

Vem är atleten i förgrunden? I bakgrunden sitter Bruch med förnamnet Ricky, därom råder det inga tvivel. Båda dessa herrar ingick i svenska friidrottslandslaget under det tidiga 70-talet. Bilden är tagen under en transit mellan Nice och Malmö/Bulltofta (där den tunga flygtrafiken uphörde den sista november 1972).  

Persson med förnamnet Christer och jag slet och slog i årsböckerna igårkväll men kunde inte få fram vem den blonde är. Orias med förnamnet Daniela tycker att han ser ut som He Man...

heman

Om

Min profilbild

Lazerjesus

Les Aventures de lazer du Jesus

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela