Lae - inte bara en stad på Nya Guinea

Sista oktober

Publicerad 2006-10-31 11:30:49 i Allmänt,

Sådär, nu var texten om Safirandet lämnad. I grevens tid? Boken borde gå i tryck rätt snart, ska ju ligga i en massa tomtesäckar. Ja, det får bli vad det blir - bilderna är A och O. Texten är långt ifrån märkvärdig, mest lite "tapet" att lägga mellan bilderna, om jag ska vara ärlig.

Grunnar en hel del på "Ben" också. Ska försöka åka in till Jönköping imorgon eftermiddag eller kväll, beroende på vad som passar. Jag tror, och hoppas, att han är hemma på fredag. Molande känsla, inte kändes det bättre efter det jag läste en polares blogg. Visserligen en månad gammalt inlägg, men likaväl...

Ska strax fika med Lotta. Verkade som hon ville ha hjälp med något pluggrelaterat...

When marimba rhythms start to play

Publicerad 2006-10-30 22:05:31 i musik,

When marimba rhythms start to play

Då jag tidigare idag utnämt Sway i Dean Martins version till dagens låt, kan inte detta gå oomnämt bloggen förbi, nejdå. Denna låt var från början en instrumental-hit för den spansk-kubanske orkesterledaren Xavier Cugat 1954. Båda versionerna rekomenderas å det varmaste.

When marimba rhythms start to play
Dance with me, make me sway
Like a lazy ocean hugs the shore
Hold me close, sway me more

Like a flower bending in the breeze
Bend with me, sway with ease
When we dance you have a way with me
Stay with me, sway with me

Tiger time för Agatha Moth

Publicerad 2006-10-30 11:17:58 i Tiger Moth...och Moth,

Tiger time

Ser ut som att det svenska Tiger Moth-jubileet allt mer börjat röra sig i konkret rikting. Tid och plats är nu bestämd: Skå - den 16 juni. Det engelska firandet skedde för några dagar sedan, den 26 oktober. Det var den dagen för 75 år sedan prototypen premiärflög.

Förhoppningen är samla dubbelt så många svenska Tiger Moth som är på bilden, det vill säga alla som är i flygdugligt skick här i gamla Svedala. Dessutom även från andra länder, kan det bli sammanlagt över tjugo stycken? Ja, det vore ju kul...

Då är det sommar, det är vet verkligen inte nu. Tycker det är förnärvarande är kallt och en smula eländig väderlek. Tristare än vanligt för årstiden. Det låg snö på backen när man vaknade igår. Bistert. 

Därför tänker jag på det kommande och ovan nämnda "stordåd" och lägger lägger på något som passar på skivtallriken: Ron Goodwins Murder she said - från filmen med samma namn.  En  "Agatha Moth", någon?

Om

Min profilbild

Lazerjesus

Les Aventures de lazer du Jesus

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela