Lae - inte bara en stad på Nya Guinea

Pass och bromsklossar - falk, tiger och myra

Publicerad 2006-10-03 11:06:34 i Tiger Moth...och Moth,

Det verkar som det ordnar sig med passet, får det nya på fredag. Kommer se ut som en förbrytare, blir fint när bilden valsar runt i kvällspressen efter något missöde.

För på fredag är det tänkt att vi ska flyga till Cambridge. Men det finns mer bromsklossar, får se efter idag hur det verkar ligga till med saker och ting. Känns tungt, men så länge andra är vid gott mod så...

Peter H planerar att flyga hit sin Miles Falcon kommande helg. Till Västerås närmare bestämt. Om vädret tillåter det vill säga. Jag tycker att det vore lite synd, en ordentlig brakmiddag är ju planerad till lördagkväll. Nej, hoppas att han flyger lite senare i veckan som kommer istället. Då hinner dessutom jag lägga lite mer tid på den utlovade story board'en som ska ställas ut bredvid planet på museet. Jo, det är tänkt att kärran ska stå i museum här i Sverige över vintern. Peter hämtar tillbaka sin Falcon i vår.

Firandet av Tiger Moth 75 år i Sverige är preliminärt satt till den 16 juni 2007. På dagen 75 år efter det att SE-ADF registrerades.

I ett grått och regnigt Eksjö spelas det just nu Adam Ant Goody Two Shoes. En liten solstråle bröt precis igenom...

When they saw you kneeling
Crying words that you mean
Opening their eyeballs eyeballs
Pretending that you're Al Green Al Green

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lazerjesus

Les Aventures de lazer du Jesus

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela