Lae - inte bara en stad på Nya Guinea

Flygkultur i bloggosfären sedan 2005

Tjejer är bäst på bio

Publicerad 2006-11-18 15:15:45 i Allmänt,

DC-7

Där under hade jag velat stå. Höra ljudet av den mäktiga DC-7:ans R-3350-motorer i solnedgången. Jösses, DET är romantik för mig. Kan ju bli rörd till tårar av bara tanken.

Appropå romantik, tydligen har Bryan slagit till igen:  "Förra året dödade han den 26-åriga hästen Bambrick - bara för att sedan kunna ha sex med det döda djuret." Denna gång var han visst sugen på lite hjort. Han ville helt enkelt inte ha det "ohjort". Undrar om någon försökt förklara för honom skillnaden mellan "djurisk sex" och djurisk sex, som Dr Phel sa: - If you catch my drift. Men hjort är ju hjort. Undrar om han kärleksfullt sa det där fina "Var det lika fint för dig", efteråt...?

Dagens rubrik delar namn med en låt gjord av Bröderna Brothers. Plockade fram De fyra simsätten igår till grabbarnas förfäran, alltså de som satt här. Finns en del som man kan skratta åt på den plattan, till exempel "Torsten är bäng, såå bäng..".

Jaja men då såå, ny skjorta är köpt, nyrakad och nyduschad är jag - med andra ord: Jag är klar. Det vankas glögg, det luktar så...omistkänligt. Sen vidare, iväg...kanske bjuds det på lite.. hjort.

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lazerjesus

Les Aventures de lazer du Jesus

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela