Lae - inte bara en stad på Nya Guinea

Utgångspunkt Corrosion Corner

Publicerad 2021-02-18 12:00:00 i Flygföretagande, Propulärkultur,


Har man inte bråttom så här i sportlovstider, kan man kolla in detta fantastiska tidsdokument till film. Den är inspelad i mars 1992 med utgångspunkt i Corrosion Corner, en rätt legendarisk plats i nordvästra hörnet av Miami International Airport (MIA) som numera är borta. Häng med ombord på Trans-Air-Links Douglas DC-7CF N869TA på en fraktslinga i Karibien... N869TA Douglas DC-7C Trans Air Link Just detta flygplan hade en fantastisk historia, vilken jag berättat i inlägget Om en av Jack Mallochs DC-7:or.

Den för bloggläsarna kände Hank Warton - en av Mallochs "rivaler" i Biafraluftbron - verkade från Corrision Corner på Miami Internationella flygplats. Det var hit Warton förlade sin utgångspunkt vad det gäller flygningar, efter återkomsten från Europa i början av 1971.

Är man sugen på mer från gamla rosthörnet på MIA rekomenderas ett besök hos Michael Prophet och artikeln Miami's Corrosion Corner. Sedan finns ju även inlägget AeroChago SA Super Connie.

Sväng gärna in till Geoff Goodall också!

Kolla in dessa tre rätt lååånga filmklipp. Ta in intryck: Bilder och ljud. Det finns en mening i denna medvetet slöa editering. Det handlar om att förmedla upplevelsen så äkta som möjligt - skönt avstressande piston porn med andra ord.

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lazerjesus

Les Aventures de lazer du Jesus

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela