Lae - inte bara en stad på Nya Guinea

Flygkultur i bloggosfären sedan 2005

Blogghaveri...igen? Vad händer?

Publicerad 2012-06-29 06:58:00 i Allmänt,

 
 
Tänkte skriva lite om hur det gått sedan Blogghaveri...igen? 
 
Det bör vara rätt snabbt gjort, för det har i princip inte hänt så mycket. Jag har fyra gånger mailat kundtjänst under deras arbetstid men inte fått svar. Därför ringde jag upp abuse-telefonnumret - något angivet telefonnummer till kundtjänst finns inte - och berättade vad som hänt och jag inte fått något svar. Killen som svarade sa att det inte var hans bord (självklart) men han skulle vidarebefordra mailet till kundtjänst om jag mailade honom. Vilket jag gjorde. Det var mail nummer fem.
 
Det var i onsdags. Idag är det fredag, jag har fortfarande inget hört. Så här såg mitt senaste mail ut:

Hej igen,

kollade detta: http://static.publishme.se/trunk/html/terms/se.html

Under punkt 7, Ansvarsbegränsning, kan man läsa följande:

"Blogg Esse ansvarar inte för sådana skador - vare sig direkta eller indirekta - som orsakas av Blogg-tjänsterna, med undantag för om Blogg Esse orsakar medlem skada genom uppsåtligt agerande eller genom grov oaktsamhet."

Det som skett anser jag vara just grov oaktsamhet, då man inte innan meddelat om vad som skulle ske med Arkiv/utkast när man importerade detta in i det nya systemet. Skadan är för mig mycket omfattande, det fanns åtskilliga inlägg bland de förvunna i arkivet som var öronmärkta för publicering under sommaren, bland annat. Flera hundratals timmars arbete ligger i arkiv/utkast på lae.blogg.se.

Det måste gå att ordna detta. Annars tycker jag att blogg.se brister i sin seriositet. Tacksam för svar.
 

Ska man tolka tystnaden...och i så fall hur? Har de mycket att göra? De jobbar de med mitt ärende men hinner inte höra av sig? Eller bryr de sig inte? Tycker de att jag ska acceptera detta? Även om det är frågan om en gratistjänst så finns det åtaganden att beakta (se länken ovan). Ska man höra sig för hos konsumentombudsmannen eller bolla ärendet med en jurist? Ni som är mina läsare - vad säger ni? Er hjälp och stöttning behövs nu.
 
Tack på förhand och trevlig helg önskar,
 
Eder Lae
 
 
Uppdaterat 120629 kl 14.30
 
Fick följande meddelande från blogg.se vid lunchtid:
 
Dina utkast du saknar ligger kvar i gamla systemet, men har inte importerats över till det nya systemet vad jag kan se. Det jag kan erbjuda är att plocka ut dem manuellt och skicka med epost till dig. Du har du ju texterna och kan själv klippa-klistra från dem och skapa nya inlägg från det. Är det en lösning som du tycker är acceptabel?
 

Svarade ja på detta, även om det inte är en helt ultimat lösning för bloggisten. Men bättre än inget, jag hade börjat förvänta mig en långbänk. När man ser txt-filen så vet man att man inte lär sakna sysselsättningsproblem resten av året...
 
 
 

Om

Min profilbild

Lazerjesus

Les Aventures de lazer du Jesus

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela