Lae - inte bara en stad på Nya Guinea

Flygande i bloggosfären sedan 2005

2021 Lae Flying Weekend - 2

Publicerad 2021-07-05 09:18:00 i Allmänt, Hemmafältet, Propulärkultur,

Lördagen och söndagen - 3 och 4 juli - har jag tillbringat på hemmafältet. I mitt fall så vet ni att det handlar om Eksjö-Ränneslätt (ESMC, Est. 1912).

Meningen var först att köra ett anspråkslöst Fly in i Laes namn på lördagen. Detta var i princip utlyst enkom via facebook, precis som förra året. Men väderprognoserna fick mig i mitten av veckan att flytta arrangemanget till söndag. Efter en del hattande fram och tillbaka, slutade det med att det fick bli bägge dagarna. Och i och med besöket av B 17 på fredagen fick dagarna tre kallas Lae Flying Weekend. Ibland får man unna sig lite storhetsvansinne...

Det dök upp lite flygplan bägge dagarna, trots det varma vädret. Att notera är MVFK:s Bulldog SE-MEK dök upp med olika piloter tre dagar på raken! Kolla in Eksjö, Eksjö och lite mera Eksjö, ett inlägg på MVFK:s webbsida.

Dessutom; 50 procent av det flygande beståndet av deHavilland DHC-1 Chipmunk i landet hälsade på oss på söndagen. Chip-roten väckte berättigad uppmärksamhet.
 
Ni som kommer flygande - det är ni som gör Fly in'et! Tack! Sedan är det alla andra intresserade som tillkommer som får ett sådan event att lyfta lite till. Tack! Så tack alla som kom och till flygklubben för lånet av faciliterna. Sist men inte minst; ett stort tack till min sambo Jennie för all hjälp.

Här kommer ett gäng bilder...

 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lazerjesus

Les Aventures de lazer du Jesus

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela