Lae - inte bara en stad på Nya Guinea

Att stadfästa...

Publicerad 2008-08-28 09:13:37 i Allmänt,

...eller att stadsfesta? Det är frågan. För bloggisten blir det nog att göra det senare, och detta på hemmaplan.


Nedsläpp imorgon alltså för Eksjö Stadsfest. Så det blir tyvärr inget Göteborg Airshow för mig den stundande helgen. Förresten kommer "en del av Göteborg" hit, så jag misströstar inte - tvärtom.

Detta är härmed stadfäst.


Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: RonnyBGoode

Publicerad 2008-08-30 17:57:07

För länge sedan minns jag att jag läste en artikel där Eksjö tilldelades epitetet "landets tråligaste stad". Detta efter att en person dömts till böter för att ha skrattat offentligt på torget! Råder samma anda fortfarande i Eksjö? Skulle också onekligen vara kul att veta vem den dömde var och vad som blev av honom sedan....Trevlig fortsättning på helgen!

Postat av: F

Publicerad 2008-08-31 09:57:12

Nja, detta med att bli bötfälld för att skrattat hörgt på torget har jag inte hört talas om. Däremot så har ju Eksjö fått dragits med epitetet "Sveriges tråkigaste stad" (ibland tillsammans med Eslöv) alltsedan JoLo besökte Stora Torget i mitten av 60-talet...och skrev en artikel...Tack detsamma :)

Postat av: op

Publicerad 2009-08-31 11:48:39

Den som dömdes hette Bosse och är bortgången sedan många år.Vad som hände var att han stod och "vrålade" mot ett par poliser sent på kvällen och fick böter för föragelseväckande beteende.Landets tråkigaste stad kom till i en röstning som avsomnade tidningen SE gjorde.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lazerjesus

Les Aventures de lazer du Jesus

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela