Lae - inte bara en stad på Nya Guinea

Dags för lite Airplay

Publicerad 2021-08-20 12:23:00 i Allmänt, Meddelanden från våra sponsorer, Musik - 80-tal,

För några veckor sedan messade min gamle polare Rasmus en länk och ovanstående bild på ett albumomslag, detta med följande ord:

Bra kombo om man gillar Player, fredagsgrill och flyg!

Mitt svar:

I love it! En Rotol-prop på en Rolls Royce Dart-motor på en Vickers Viscount är en perfekt backdrop. Ofta användes fotogen-Vickar som turnéholkar i USA på 70- och 80-talet. Fleetwood Mac's kärra lär ha varit rätt sönderfestad...eller om de bara knarkade för att stå ut med varandra?

Här snackar vi West coast, eller som vi idag gärna säger; Yatch Rock! När man var i tonåren hatade en annan Toto och dylikt. Annat är det idag. Man har en Soft spot för Soft rock. 

Sedan är det där med looken: Känns som man börjar tänka på A Chicken Has Been Killed del två när huvudpersonen hamnat i rockchartersvängen runt 1980. Med andra ord - helt underbart.

Airplay var enligt wikipedia "en kortlivad amerikansk musikgrupp som bestod av Jay Graydon (sång, gitarr), David Foster (keyboard) och Tommy Funderburk (sång). De gav 1980 ut sitt enda album, Airplay. Albumet innehöll bland annat låten Nothin' You Can Do About It (ursprunglig inspelad av The Manhattan Transfer)...". Och resten av instrumenten trakterades av Toto-skäggen - vilka annars? Hörs det? Ska vi lyssna? Absolut, det är Nothin' You Can Do About It. Trevlig Helg!

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lazerjesus

Les Aventures de lazer du Jesus

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela