Lae - inte bara en stad på Nya Guinea

Flygkultur i bloggosfären sedan 2005

ESGP 010614

Publicerad 2015-02-14 09:52:00 i Propulärkultur, Swedavia - svenskt flygs fiende nr 1,


För ett tag sedan publicerade jag ett inlägg med bilder från Säve (ESGP) våren 1994. Här kommer ett nytt kippe med bilder - dessa är tagna på eftermiddagen/kvällen den 14 juni 2001. I ovanstående bild syns en av polisens helikoptrar i luften...och om man kollar upp datumet så kanske man inser vart antagligen den är på väg. Under kvällen skulle det bli kravaller nere på stan. Frågan är om det inte vore dags för lite kravaller i FlygSverige gentemot Swedavias och det statliga bolagets hantering av Säve?

Man kan även notera att man flaggar med norska, engelska och irländska flaggor, förutom självklart den svenska. Ryanair är tämligen nyetablerade på Säve, därav anledningen till den irländska flaggan. Dock syns ingen av bolagets Boeing 737, det enda passagerarflygplanet är en av Golden Airs Saab 340 som syns i bakgrunden.

Här nedan kommer fler foton från samma tillfälle i form av klickisar. Andra inlägg med bilder från Säve-besök "från bloggåren": ESGP 080612 och ESGP 100829. Läs även gärna - och dela vidare - inläggen om Swedavias ogenomtänkta nedläggningsbeslut av Säve. De tre senaste: The Battle Of Säve - 3, The Battle Of Säve - 4 och The Battle Of Säve - 5.




Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lazerjesus

Les Aventures de lazer du Jesus

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela