Lae - inte bara en stad på Nya Guinea

Flygkultur i bloggosfären sedan 2005

Sittande på en hög rosa häst

Publicerad 2006-04-26 19:23:48 i Allmänt,

Idag fick min snart ett och ett halvårige systerson Elias en uppblåsbar rosa häst. Den var ungefär lika stor som honom och förutom att brottas med och studsa på  (läs rida) skulle den även utspisas..med kaffe. Detta är drivmedel för de rosa hästarna nämligen.

Jag hade gärna testat att fylla hästen med vätgas. Har alltid tyckt att det är rolig att se djur i luften. Detta sedan jag såg ett uppblåsbart får fyllas med vätgas och försvinna vackert österut i skymmningen, tätt följd av en en uppblåsbar Barbara, en sommarnatt för x antal år sedan. Om ni vet var dessa uppblåsta typer "slog ner", tveka inte - skriv en kommentar!

Gjorde en tillbakablick i dagboken, detta skrev jag för exakt två år sedan:

På skivtallriken: Bobby Sheen "Something new to do" (’72). Under_blå_ser den blå känslan. Gör att man vill man åka lite sportbil också. Eller kanske ta fram knarren. Bara se till att man inte hamnar för långt in i den blå cynismens skugga. Fast det är rätt kallt även man cabbar ner - för inte tala om på knarren. Så det är kallt i vilket fall, hur man än gör.

Ja, ja .. kan ju säga att man hittat blå_stället. Nu gäller det bara att hitta snickarglädjen också. Risken är väl att man kanske inte träffar spiken ens när man tar till hammarn - och så slår man åt helsike för hårt också. Det blir så fula märken runt omkring när man gör så, det är inte eftersträvansvärt. Så där gick den snickarglädjen över. Får väl räcka med att hugga ved istället. Inte samma krav på estetik. Fast det beror ju på också. Har väl inte upptäckt den kanske. Den vackert huggna veden alltså. Frågan är om vackert huggen ved brinner bättre än ordinär ”fulved”. Är den bara tillräckligt torr så. Kan bli jobbigt att elda samtidigt som man kör cabbat...


Blå känsla och rosa häst.

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Evelina

Publicerad 2007-12-05 15:38:09

Ok... en rosa häst?? Vart köpte ni den? Vad kostade den, har du någon bild? Ska köpa en till dottern i julklapp..
Tack på förhand!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lazerjesus

Les Aventures de lazer du Jesus

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela